miércoles, 13 de marzo de 2013

Primer dia de classe


Com abans he esmentat a la presentació de l’assignatura, dins aquets apartat comentaré allò que anem fent a les classes. I per tant, a continuació exposaré allò que vàrem realitzar el primer dia de classe que va ser el 28 de Febrer.

El primer dia, al arribar a classe la mestra ens va dir que havia d’anar-se’n a un claustre, però que després tornaria. Així que ens va dir que havíem d’elaborar unes disfresses amb paper de periòdic. D’aquesta manera ens vàrem poder començar a familiaritzar amb el material, ja que suposo que per a la elaboració dels decorats i les disfresses ens anirà molt bé.

Després que unes companyes varen anar a comprar cinta per poder aferrar el paper de periòdic vàrem començar.

La nostra maniquí va ser Toñi i entre Maria Ortiz i jo vàrem pensar en fer-li un vestit de ballarina, ja que al principi pensaven que aquest seria un dels personatges de la nostra obra.

Així que vàrem començar Maria i jo a doblegar el paper de periòdic. Primer de tot li vàrem elaborar la part de dalt, com un petit top. Després vàrem fer la falda, que va dur molt més temps i per últim li vàrem fer la cinta per els cabells.

Va dur un temps, menys del que pensava això sí, i va quedar molt bonic.

Aquesta foto és la prova.





Després, vàrem anar veient els dissenys de les nostres companyes, que alguns eren preciosos i després va venir la mestra.

Li vàrem ensenyar el disseny i ens va dir que estava bé. Així que això ens va alegrar. 

Per últim vàrem aprofitar els últims minuts de la classe per parlar una mica sobre la història, ja que el dimarts següent havíem de presentar una història a en Toni i el nostre grup s’havia augmentat en l'últim moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario