viernes, 22 de marzo de 2013

Classe del dijous 21 de Març


En la classe d’ahir de representació escènica vàrem continuar amb la història.

Com anteriorment he esmentat, som un grup molt gros de dotze persones i hem tingut diversos problemes amb la història. Però fa una setmana vàrem aconseguir que la nostra història sigues acceptava per en Toni (el professor que s’encarrega de la part del musical i la història). Però el conflicte no era molt bo i havíem de perfeccionar bé aquesta part. Per tant, hem estant treballant en la història fins acabar-la i elegir un conflicte més adequat.

Per tant, des del dimarts ja sabem bé que farem i ara tocava fer els diàlegs i les cançons per poder saber com representar als nostres personatges i llavors ja amb una bona idea principal passar a realitzar el vestuari i el decorat.

Així que el dijous a classe de na Carmen vàrem aprofitar per realitzar els diàlegs i començar amb les cançons. Ja que estàvem totes juntes era una bona ocasió per posar-nos d’acord i acabar això. Per tant, al arribar a classe vàrem posar-nos amb els diàlegs. De seguida van sortir i a part d’això les companyes que no treballem pel mati com som Rebeca, Toñi, Maria O, Laura i jo havíem estant pensant alguns diàlegs per poder seguir i això ens va facilitar un poc la feina.


Llavors ho vàrem comentar a la resta de companyes i van estar d’acord així que vàrem seguir realitzant els diàlegs. Va sortir tot molt de presa, la veritat és que pensava que costaria més pel fet de ser dotze les que teníem que posar-nos d’acord, però cada dia que passa em sorprenc més de la nostra capacitat per posar-nos d’acord i acceptar les idees de les companyes.

Esta clar que acabem de començar i que ens queda molt camí per endavant, però de moment la cosa no va malament. Al menys ens entenem.

Per tant, estàvem realitzant els diàlegs i n’hi havia vegades que necessitàvem representar-ho per saber si realment li “pegava” o no al personatge i per no fer massa renou ens vàrem anar a continuar a la classe del costat i allí vàrem acabar de seguida.

Un cop acabats els diàlegs ens vàrem posar a parlar de les cançons, i com teníem algunes pensades ens vàrem posar a pensar en les lletres.


Primer vam composar la cançó de na Sonia que fa de drac. La cançó que farà serà la de Nino Bravo, ja que com el seu personatge és  sabio pensàvem que li quedaria bé una cançó una mica més antiga.






 La lletra va sortir en res de temps, cadascuna va dir una frase i en dos minuts ja teníem la cançó.  

Llavors al veure que no era tant difícil i que la nostra sincronització era molt bona vàrem seguir component cançons i vàrem posar-nos amb la cançó de na Laura que és un conill que intenta fer màgia a l'obra per tant la seva cançó era la de la “cenicienta”.




I per últim ens vàrem posar amb la meva, que era un poc més complicada i vàrem estar un poc més de temps. Primer vàrem compondre una, però no acabava de concordar amb la melodia així que vàrem començar de zero i a la segona va quedar millor. Així que ens vàrem quedar amb la segona. La melodia de la meva cançó és la de Grease ja que el meu personatge és molt egocèntric i no l'importa ningú més que ella mateixa.





Quan ens vam adonar eren les 19.30h (feia una hora i mitja que la classe havia acabat) així que vàrem arreplegar i ens vàrem anar cap a casa. Ara falta veure que opina el director del musical (Toni) per poder seguir endavant.

Però això va bé... i cada vegada estem més entusiasmades!

No hay comentarios:

Publicar un comentario