domingo, 14 de abril de 2013

Setmana del 8 al 12 d'Abril



Per començar diré que, en comptes de realitzar les entrades després de les classes dels Dijous, les realitzaré al final de la setmana per englobar la setmana sencera. Donat que des de que comença la setmana estem aprofitant i fent treball de l’assignatura.

Bé, com han hagut les vacances de setmana santa per enmig de l’ultima entrada al blog i aquesta, cal que comenti que encara que hem estat de vacances, nosaltres hem seguit treballant en l’obra.

Com a l’última entrada vaig dir, per poder avançar una mica amb les disfresses vàrem decidir dividir el nostre grup en dos parts: les que treballen i les que no (només per poder avançar amb les disfresses i poder avançar amb la resta de l’obra). Així que durant aquestes vacances el grup del mati vàrem aprofitar per quedar i posar-nos d’acord en com i que necessitàvem per poder realitzar les nostres vestimentes.

Així que, vàrem estar tot un matí parlant de les disfresses i fent-nos llistes de material i esbossos de com quedarien un cop acabades. Fet això, al dilluns següent, que ja començaren un altre cop les classes, vàrem comprar el material i el dimarts al mati abans de la classe den Toni ens vàrem posar mans a l’obra.

Així que vàrem decidir que aniríem fent disfressa per disfressa entre totes per avançar més i poder ajudar-nos en tot. D’aquesta manera podem aprofitar les virtuts de totes, ja que a cadascuna se li dóna millor fer una cosa que un altre.

Per tant, vàrem començar a confeccionar el meu vestuari, que és el que més difícil ens sembla. Per a que pugueu imaginar-vos, el meu personatge és una nina amb un caràcter pijo i egoista, a qui l’han deixat a mig arreglar perquè no la suportaven, així que qui la estaven posant maca no l’aguantaven més i l’han deixat a mitges. Per conseqüent, la meva disfressa és tal qual: a la meitat. És a dir, mig maquillada, mig pentinada, mig vestida (amb una enaiguà i samarreta interior a sota) i mig calçada.


Així que, la idea està molt bé i ens sembla molt divertida però teníem por de que no ens sortís com pensàvem i per aquest motiu vàrem començar per aquesta disfressa.



Així que ens vàrem posar amb el meu, però clar, sent sis persones no totes pudíem fer el mateix, així que vàrem canviar d’idea i vàrem pensar que millor fèiem dos disfresses a l’hora per tal d’aprofitar millor el temps. I vàrem començar a fer el de Toñi, que per sinó ho he esmentat, és un soldadet verd. No dic res més que sinó es perd la màgia... segons anem avançant en el treball s’aniran descobrint més coses.. però encara no toca!


Així que ens vàrem posar a realitzar les dues disfresses! Mentre jo cosia la goma dels pirates que farien d’ enaigua, Rebeca i Laura feien estels i llunes per la meva falda. Després jo em vaig posar a cosir els músculs del soldades i les Maries varen acabar un rotllo sencer de paper Albal fent triangles per a la meua falda. Després Toñi es va posar a cosir els flecos de les enaigües. I així va passar el matí sense quasi donar-nos compte
.

El dijous al matí, entre classe i classe vàrem aprofitar també i vàrem continuar amb el treball de l’altre dia i per la tarda vàrem anar a classe de na Carmen.



En aquesta ocasió, no vàrem poder seguir amb les disfresses perquè ens havíem de posar d’acord amb les últimes cançons que faltaven, ja que en Toni a la classe del matí ens va demanar que la setmana següent, entreguéssim un guió ben fet amb la història i les cançons acabades, amb bases musicals incloses. Així que vàrem aprofitar la classe per posar-nos d’acord i acabar aquesta feina que quedava pendent. Ens vàrem quedar mig horeta més després de classe, però tot va quedar llest, així que a partir d’ara ja podem centrar-nos exclusivament en disfresses!





Poquet a poquet, amb organització i esforç anem avançant cap al nostre objectiu...!

No hay comentarios:

Publicar un comentario