sábado, 20 de abril de 2013

Setmana del 15 al 19 d' Abril


Aquesta setmana hem seguit avançant amb la meva disfressa, amb la de Toñi i hem començat la de Laura. 


La meva ja ha quedat quasi llesta, tan sols falta cosir la mitja falda a un cinturó perquè me la pugi posar i llevar sense que es rompi. La disfressa de Toñi està també mig acabada, li falta acabar de pintar la roba i el casc; i per últim la de Laura només li queda cosir la cueta al pantaló i la panxa a la samarreta.



La veritat és que aquesta setmana hem avançant força, ja que com la setmana passada vàrem començar i vàrem veure la nostra evolució, aquesta setmana ja sabíem com i que havíem de fer i el nostre treball ha sigut més fàcil.

L’únic que ens ha costat una mica més, ha sigut la meva falda. Donat que el fet que sigui només a la meitat, i pensar com fer-la perquè no es rompi al posar-la i al llevar-la ens ha costat una mica. Finalment, entre totes vàrem arribar a la solució, i un cop vàrem visualitzar la idea, va ser força fàcil portar-la a terme.

Per altra banda, en quant al guió, com al blog de la setmana passada vaig esmentar, ja està acabat. El Dimarts li  vàrem donar a en Toni amb les Bases musicals, lletres, diàlegs, etc. Així que si tot va segons ho hem plantejat, la setmana que bé començarem a assajar.

Aquesta setmana també ha sigut fonamental per la nostra obra, ja que hem pogut anar a veure l’escenari on actuarem. El dimecres ens van deixar anar a fer una visita els del “Diario de Ibiza” i vàrem poder observar tots els aspectes del lloc. La veritat és que pensàvem que seria diferent. Tot i que ens havien passat algunes fotografies del lloc és molt diferent observar-ho amb els teus propis ulls. El sol fet d’estar allí de peu sobre l’escenari ja donava respecte i nervis alhora.  Però la veritat és que ens ha set de gran ajuda per a poder pensar en el nostre decorat i per a organitzar-nos a l’hora de realitzar la nostra obra.




Per tant, ha sigut una setmana plena d’avanços i d’esforç. Estic orgullosa del meu equip de treball, ja que hem avançat molt i sobretot perquè a pesar de ser un grup de dotze persones totes som molt organitzades i tolerables, fet que així cadascuna sigui capaç de donar la seva opinió enriquint la nostra obra  i gaudint alhora d’allò que fem.

Per acabar, dir que el Dijous a la tarda, a classe de Carmen, mentre seguíem amb les disfresses tot el grup, vàrem decidir que els dijous seria el nostre dia d’assaig. Perquè degut als horaris del treball, no n’hi ha cap altre dia a la setmana on puguem estar les dotze juntes (ja que unes treballen al mati, altres els dilluns i divendres per la tarda, altres els dimecres per la tarda, i dimarts i dijous hi ha classe per la tarde). Així que, com pensem que els assajos són fonamentals en aquest treball hem decidit això. Totes podem aprofitar en petits moments del dia avançant en les disfresses o els decorats, però unes sense les altres no podem assajar. Així que ho portarem a pràctica a partir de la setmana que bé i en funció de com ens vagi ja veurem.

Per tant, aquesta setmana ha sigut una setmana molt aprofitada, hem avançat, hem gaudit i sobretot hem treballat dur. Crec que si seguim amb aquest ritme no anem malament...!

No hay comentarios:

Publicar un comentario