domingo, 5 de mayo de 2013

Setmana del 29 d'Abril al 5 de Maig



Aquesta setmana hem seguit avançant amb els assajos i hem començat amb els decorats de la nostra obra.

Com a l’anterior entrada vaig esmentar, els assajos els realitzarem els dijous per la tarda ja que no hi ha molts més dies per estar totes juntes, així que el dijous passat ens vàrem gravar en els nostres primers assajos i llavors les companyes que poden assistir a classe per els matins s’ho han ensenyat a en Toni.

Ens ha comentat que està bé, però que encara ens queda molt camí per endavant. Però totes estem d’acord en aquest aspecte, ja que tan sols hem pogut assajar dos dies. Així que no està del tot malament, o això pensem. Però sí que ens ha comentat un parell d’aspectes a millorar que els tindrem que posar en pràctica en els propers assajos, donat que no ens havíem donat compte fins que s’ho va dir a les companyes.

Però, sempre es pot millorar, així que no passa res.

Així que res, aquesta setmana vàrem quedar per assajar el dijous. Però abans de començar, com el temps ja se’ns posa al damunt, vàrem decidir que havíem de fixar més d’un dia per a dedicar-li a l’assaig. Per tant, vàrem dedicar mig hora de la classe de na Carmen per planificar el mes que ens queda i poder dedicar-li a l’obra tot el temps possible. Ja que és un treball que requereix moltíssima feina i dedicació.

Per tant, un cop vàrem parlar amb les companyes i vàrem organitzar-nos amb els horaris de les feines i això, vàrem decidir dedicar-li dos o tres dies a la setmana, cada dia un mínim de 4 hores.

A priori pot semblar una exageració, però aquest treball ho requereix, donat que no tan sols és assajar, sinó que són les cançons, les coreografies, els diàlegs, els decorats, les disfresses... i sobretot la coordinació que tot això necessita.

Així que vàrem pensar que millor que ens sobri temps a que no ens falti, i llavors hem quedat així. Aprofitarem tot el possible per a que surti el millor possible.

Un cop vàrem parlar sobre aquest tema, vàrem començar el nostre assaig. En un principi anàvem a assajar dins la classe que sempre ens obre Carmen. Però claro, som moltes noies per assajar i amb les cançons i tot no volíem molestar, així que ens vàrem anar a el pati.

Un cop allí ens vàrem adonar que el cable de l’ordenador no arribava i l’allargadora tampoc, així que vam demanar per l’aula d’audiovisuals. I després de anar donant voltes per l’institut de Santa María, ens vàrem quedar a aquella aula. Que era molt petita, però al menys teníem la música i no molestàvem.
Així que vàrem estar assajant quasi tota la tarda i després ens vàrem anar.

Dins aquesta setmana també vàrem quedar per començar amb els decorats. En aquest cas tot el grup també, llevant un parell de companyes que no podien assistir per motius laborals. Però vàrem començar a organitzar-nos de com faríem el decorat, qui s’encarregava de que i llavors vàrem començar a pintar i dibuixar fins que va ser l’hora d’anar-se’n.


Així que aquesta setmana hem seguit assajant un poc més i ens hem posat mans a l’obra amb el nostre decorat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario